Systeemplafonds

  • Home
  • /
  • Systeemplafonds

SYSTEEMPLAFONDS

WIJ LEVEREN COMPLETE OPLOSSINGEN.

Ons bedrijf levert en monteert complete plafondsystemen inclusief alle extra functies die een plafond kan hebben.

Door samen te werken met opdrachtgevers en aannemers worden we dagelijks geconfronteerd met de meest uiteenlopende eisen die in de praktijk aan plafonds worden gesteld. Niet alleen wat betreft het te gebruiken materiaal of het te kiezen plafondsysteem, maar ook op het gebied van brandveilighied, geluidsisolatie, geluidsabsorptie en de integratie van lampen en sprinklers. Vaak heeft men ook hele specifieke vormgevingswensen. Zo worden we steeds gedwongen om innovatieve, complete oplossingen te ontwerpen en wordt ons assortiment steeds veelzijdiger.

DE VORMGEVING EN FUNCTIE VAN ONS ASSORTIMENT

Plafonds moeten er goed uitzien en tegelijkertijd belangrijke functies vervullen. Door bijvoorbeeld bescherming te bieden tegen brand, lawaai te verminderen of geluid te absorberen en ze moeten in alle situaties gemakkelijk te monteren zijn. Al onze plafondsystemen voldoen aan deze doelstellingen en kunnen worden gebruikt om ook individueel vormgegeven ontwerpen te realiseren.

DE MONTAGESYSTEMEN

Voor elk plafond systeem bestaat er een ophangsysteem in het assortiment met profielen en accessoires voor alle mogelijke manieren van montage: voor gebogen wandprofielen, ronde afscheidingen(bijv. bij lichtkoepels), inbouwspots, luidsprekers en armaturen(met brandwerende suskap) en voor toepassingen zoals bouwen op afschot, met hoogtevariaties en andere probleemgebieden.