Systeemwanden

  • Home
  • /
  • Systeemwanden

SCHEIDINGSWANDEN

Metall Stud Wanden

Scheidingswanden met gipskartonplaten worden opgebouwd uit stalen profielen die aan beide zijden worden bekleed met gipskartonplaten. De spouw kan worden gevuld met isolatiemateriaal zoals minerale wol.
De profielen zijn beschikbaar in verschillende typen (C- en U- profielen) en breedten (40,45,50,75 en 100 mm). Daarmee kan in elke situatie in een handomdraai de ideale scheidingswand worden samengesteld. De scheidingswanden worden volledig droog gemonteerd en sluiten naadloos aan op ieder flankerend bouwelement: vloer, wand en plafond.

OBI 100 standaard

Bestek omschrijving:
Systeem scheidingswand, type OBI 100 standaard 1.75.1.A, samengesteld uit C-profielen h.o.h. 600 mm., aan weerszijden een enkele gipsbeplating, dik 12,5 mm., beplakt met vinyl uit de Durafort-collectie 2000, bevestigd d.m.v. stalen Omega-profielen en kunststof afdekbiezen, de spouw opgevuld met 40 mm. minerale wol, totale wanddikte 100 mm., aan de onderzijde afgewerkt met terugliggende aluminium plint, elementbreedte 1200 mm., met 1 passtuk per wandlengte, uitgaande vlakke en rechte aansluitingen tegen gevel, wand en plafond, de kleur van de muuraansluitprofielen, plinten en kozijnen is wit of een nader te bepalen Ral-kleur.

1

OBI 200 Standaard Plus

Bestek omschrijving:
Systeem scheidingswand, type OBI 200 standaard plus 1.75.1.A, samengesteld uit C-profielen, h.o.h. 600 mm., aan weerszijden een enkele gipsbeplating, dik 12,5 mm., beplakt met vinyl uit de Durafort- collectie 2000, bevestigd d.m.v. aluminium Omega-profielen en kunststof inlegbies, de spouw opgevuld met 40 mm. minerale wol, totale wanddikte 100 mm., aan de onderzijde afgewerkt met terugliggende aluminium plint, elementbreedte 1200 mm., met 1 passtuk per wandlengte, uitgaande van vlakke en rechte aansluitingen tegen gevel, wand en plafond, de kleur van de muur- aansluitprofielen, plinten en kozijnen is wit of een nader te bepalen Ral-kleur.

2

OBI 300 Deluxe

Bestek omschrijving:
Systeem scheidingswand, type OBI 300 de luxe 1.75.1.A, samengesteld uit C-profielen, h.o.h. 600 mm., aan weerszijden een enkele spaanderplaat, dik 12,5 mm., beplakt met vinyl, bevestigd d.m.v. van veer en groef (zogenoemd naadloos met vellingkant), de spouw opgevuld met 40 mm. minerale wol, totale wanddikte 100 mm., aan de onderzijde afgewerkt met terugliggende aluminium plint, elementbreedte 600 mm., met 1 passtuk per wandlengte, uitgaande van vlakke en rechte aansluitingen tegen gevel, wand en plafond, de kleur van de muuraansluitprofielen, plinten en kozijnen is wit of een nader te bepalen Ral-kleur.

3

OBI 400 Monoblok

Bestek omschrijving:
Systeem scheidingswand, type OBI 400 monoblok 1.75.1.A, samengesteld uit C-profielen, h.o.h. 600 mm., tussen de C-profielen monoblok-elementen met glas in verschillende uitvoeringen, (horizontaal koud op elkaar gestapeld, verticaal bevestigd door middel van stalen Omega profielen en aluminium geplaatst kliklijst), totale wanddikte 100 mm., aan de onderzijde afgewerkt met terugliggende aluminium plint, met 1 passtuk per wandlengte, uitgaande van vlakke en rechte aansluitingen tegen gevel, wand en plafond, de kleur van de muuraansluitprofielen, plinten en kozijnen is wit of een nader te bepalen Ral-kleur.

4

OBI 500 Cassettewand

Bestek omschrijving:
Systeem scheidingswand, type OBI 500 cassette wand 1.75.1.A, samengesteld uit C-profielen, tussen de C-profielen een cassette-element geplaatst met spaanderplaat in kleur of hout structuur *, bevestigd door middel van stalen Omega-profielen en en aluminium kliklijst, de spouw opgevuld met 40 mm. minerale wol, totale wanddikte 100 mm., aan de onderzijde afgewerkt met terugliggende aluminium plint, elementbreedte 300-900 mm., met 1 passtuk per wandlengte, uitgaande van vlakke en rechte aansluitingen tegen gevel, wand en plafond, de kleur van de muuraansluitprofielen, plinten en kozijnen is wit of een nader te bepalen Ral-kleur.

5